The Metal Chapters
Volume One
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-626-012-4
Ελληνική, Νέα
€ 15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 206 σελ.
Περιγραφή

«Αυτή η συλλογή δείχνει πως, στον κήπο της ελληνικής λογοτεχνίας τρόµου, ανθίζουν µερικά πολύ σκοτεινά και υπέροχα λουλούδια. Μαζέψτε τα… µε δική σας όµως ευθύνη.» – Graham Masterton, Βρετανός συγγραφέας

Όλοι γνωρίζουµε τη δυνατή σχέση µεταξύ metal µουσικής και λογοτεχνίας του Φανταστικού: δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που ως πηγή έµπνευσης έχουν ήρωες ή έργα µεγάλων συγγραφέων τρόµου. Ήρθε λοιπόν η στιγµή να γίνει το αντίθετο!

Οι συγγραφείς του βιβλίου ένωσαν τις δυνάµεις τους µε τις µεγαλύτερες ελληνικές metal µπάντες µε διεθνή απήχηση, ώστε να δηµιουργήσουν δέκα ιστορίες βγαλµένες µέσα από τα τραγούδια τους και να προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό στιγµές τρόµου και φαντασίας. Και όλα αυτά µε τη συνοδεία µουσικής!
Οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία όχι µόνο να διαβάσουν την ιστορία που εµπνεύστηκαν οι δύο συγγραφείς από κάθε τραγούδι, αλλά να διαβάσουν τους στίχους των κοµµατιών και να ακούσουν το CD που συνοδεύει το βιβλίο.

Μεγάλος guest της συλλογής, ο άρχοντας του τρόµου Graham Masterton που συµµετέχει µε ένα δικό του διήγηµα, για το οποίο οι συγγραφείς έγραψαν ένα tribute τραγούδι.

Ποσότητα