Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Berriedale - Johnson, Michele
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
1999
1990
έως
1999
1990
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (2)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Ιατρική και Νοσηλευτική (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (2)
MJGD : Ιατρική: Διαβήτης (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (2)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Ερμείας (1)
Τερζόπουλος Βιβλία (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Berriedale - Johnson, Michele (2)
Εξάρχου - Ελευθερίου, Χριστίνα (1)
Κωνσταντινίδη, Ισαβέλλα (1)
Ρούσσου, Μ. (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Νόστιμες συνταγές για διαβητικούς
Πάνω από 50 συνταγές πλούσιες σε φυτικές ίνες και με χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπη και ζάχαρη για όσους έχουν διαβήτη
Berriedale - Johnson, Michele
Εξάρχου - Ελευθερίου, Χριστίνα (Μετάφραση)
||
Κωνσταντινίδη, Ισαβέλλα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-7220-43-1 ||
Τερζόπουλος Βιβλία
||
1999 ||
Σκληρόδετο ||
96 σελ.
Εξαντλημένο,
€22.11 (περ. ΦΠΑ 6%)
Η μαγειρική του Βρετανικού Μουσείου
Berriedale - Johnson, Michele
Ρούσσου, Μ. (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-216-061-9 ||
Ερμείας
||
1990 ||
Σκληρόδετο ||
144 σελ.
Εξαντλημένο,
€24.53 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*