Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Farrow, Joanna
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2009
2008
2006
2005
έως
2009
2008
2006
2005
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (8)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (7)
Απροσδιόριστο δέσιμο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (8)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (4)
WBT : Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών (2)
WBVS : Αρτοζαχαροπλαστική (2)
WBVQ : Πιάτα και μαθήματα μαγειρικής: επιδόρπια (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (7)
Εξαντλημένο (1)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Τερζόπουλος Βιβλία (7)
Modern Times (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Farrow, Joanna (8)
Τσατσούλη, Ειρήνη (5)
Clark, Jacqueline (1)
Garrett, Michelle (1)
Riberio, Dulce (1)
Αγάλλου, Λίντα (1)
Εξάρχου, Χριστίνα (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (8)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (8)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 8
από
8
αποτελέσματα
1
από 1
Chef School
Η γοητευτική τέχνη της μαγειρικής γίνεται δική σας: Τεχνικές βήμα προς βήμα για γευστικές δημιουργίες
Farrow, Joanna
Αγάλλου, Λίντα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-6838-06-4 ||
Τερζόπουλος Βιβλία
||
2009 ||
Σκληρόδετο ||
256 σελ.
Κυκλοφορεί,
€34.29 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τάρτες
Αλμυρές και γλυκές συνταγές
Farrow, Joanna
Τσατσούλη, Ειρήνη (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-7220-99-8 ||
Τερζόπουλος Βιβλία
||
2009 ||
Σκληρόδετο ||
128 σελ.
Κυκλοφορεί,
€21.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ζυμαρικά
80 κλασικές και σύγχρονες συνταγές
Farrow, Joanna
Τσατσούλη, Ειρήνη (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-7220-92-9 ||
Τερζόπουλος Βιβλία
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
128 σελ.
Κυκλοφορεί,
€21.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Κέικ
80 κλασικές και σύγχρονες συνταγές
Farrow, Joanna
Τσατσούλη, Ειρήνη (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-7220-85-1 ||
Τερζόπουλος Βιβλία
||
2006 ||
Σκληρόδετο ||
128 σελ.
Κυκλοφορεί,
€20.09 (περ. ΦΠΑ 6%)
Κρέας
80 κλασικές και σύγχρονες συνταγές
Farrow, Joanna
Τσατσούλη, Ειρήνη (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-7220-84-4 ||
Τερζόπουλος Βιβλία
||
2006 ||
Σκληρόδετο ||
144 σελ.
Κυκλοφορεί,
€21.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Μεσογειακή κουζίνα
Clark, Jacqueline
||
Farrow, Joanna
Garrett, Michelle (Φωτογράφος)
||
Riberio, Dulce (Φωτογράφος)
||
Εξάρχου, Χριστίνα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-539-985-6 ||
Modern Times
||
2005 ||
Σκληρόδετο ||
256 σελ.
Εξαντλημένο,
€22.79 (περ. ΦΠΑ 6%)
Σοκολάτα
Γλυκές και αλμυρές συνταγές
Farrow, Joanna
Τσατσούλη, Ειρήνη (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-7220-75-2 ||
Τερζόπουλος Βιβλία
||
2005 ||
Σκληρόδετο ||
128 σελ.
Κυκλοφορεί,
€21.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Οι 100 καλύτερες σάλτσες
Farrow, Joanna
ISBN: 978-960-7220-67-7 ||
Τερζόπουλος Βιβλία
||
2005 ||
Απροσδιόριστο δέσιμο ||
128 σελ.
Κυκλοφορεί,
€20.09 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*