Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Filgate, Gus
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2005
1998
έως
2005
1998
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (2)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
1DXG : Ελλάδα (1)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (1)
WBN : Εθνική και τοπική κουζίνα (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη (1)
Τερζόπουλος Βιβλία (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Filgate, Gus (2)
Barlow, Nic (1)
Campion, Charles (1)
Gayler, Paul (1)
Κυριακού, Θεόδωρος (1)
Πάππα - Μουλού, Μαρία (1)
Τσατσούλη, Ειρήνη (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Γνήσια ελληνική κουζίνα
Campion, Charles
||
Κυριακού, Θεόδωρος
Filgate, Gus (Φωτογράφος)
||
Τσατσούλη, Ειρήνη (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-7220-71-4 ||
Τερζόπουλος Βιβλία
||
2005 ||
Σκληρόδετο ||
192 σελ.
Κυκλοφορεί,
€25.14 (περ. ΦΠΑ 6%)
Πάθος για τυρί
Περισσότεροι από 130 πρωτότυποι τρόποι για να μαγειρέψετε με τυρί
Gayler, Paul
Barlow, Nic (Φωτογράφος)
||
Filgate, Gus (Φωτογράφος)
||
Πάππα - Μουλού, Μαρία (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-236-926-5 ||
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
||
1998 ||
Σκληρόδετο ||
191 σελ.
Κυκλοφορεί,
€24.47 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*