Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Hamilton, P.
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2008
2004
έως
2008
2004
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Απροσδιόριστο δέσιμο (1)
Χαρτόδετο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Ιατρική και Νοσηλευτική (2)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
MJD : Καρδιαγγειακή ιατρική (2)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης (1)
Παρισιάνου Α.Ε. (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Hamilton, P. (2)
Howard, Martin R., ιατρός (2)
Ακριτίδης, Νικόλαος (1)
Παπαϊωαννίδης, Δημήτριος Χ. (1)
Τσιρώνη, Μαρία (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Βασικές αρχές αιματολογίας
Με έγχρωμες εικόνες
Hamilton, P.
||
Howard, Martin R., ιατρός
Ακριτίδης, Νικόλαος (Επιμέλεια κειμένου)
||
Παπαϊωαννίδης, Δημήτριος Χ. (Επιμέλεια κειμένου)
||
Τσιρώνη, Μαρία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-399-747-4 ||
Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
120 σελ.
Κυκλοφορεί,
€44.79 (περ. ΦΠΑ 6%)
Αιματολογία
Εικονογραφημένο Έγχρωνο Εγχειρίδιο
Hamilton, P.
||
Howard, Martin R., ιατρός
ISBN: 978-960-394-251-1 ||
Παρισιάνου Α.Ε.
||
2004 ||
Απροσδιόριστο δέσιμο ||
124 σελ.
Κυκλοφορεί,
€33.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*