Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Γιαννοπούλου, Μαρία
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2007
2001
έως
2007
2001
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Δερματόδετο (1)
Χαρτόδετο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (2)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (2)
WBXD1 : Κρασιά (2)
Αναγνωστικό κοινό
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (2)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (1)
Ψύχαλος (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Βέκιος, Γιώργος (2)
Γιαννοπούλου, Μαρία (2)
Κούκης, Διονύσης (2)
Τσακίρης, Αργύρης Ν. (2)
Βιντιάδης, Μηνάς (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Το βιβλίο του κρασιού
Βέκιος, Γιώργος
||
Κούκης, Διονύσης
||
Τσακίρης, Αργύρης Ν.
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Γιαννοπούλου, Μαρία (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6731-00-6 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Χαρτόδετο ||
159 σελ.
Εξαντλημένο
Το βιβλίο του κρασιού
Βέκιος, Γιώργος
||
Κούκης, Διονύσης
||
Τσακίρης, Αργύρης Ν.
Γιαννοπούλου, Μαρία (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-8455-88-7 ||
Ψύχαλος
||
2001 ||
Δερματόδετο ||
159 σελ.
Εξαντλημένο,
€33.15 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*