Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Κλειδαράς, Γιώργος
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2018
2017
2009
2008
2004
2003
έως
2018
2017
2009
2008
2004
2003
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (9)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (9)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (5)
Οικονομικά και επιχειρήσεις (2)
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (2)
Γεωεπιστήμες, Περιβάλλον και σχεδιασμός (1)
Δίκαιο (1)
Θρησκείες & πεποιθήσεις (1)
Ιατρική και Νοσηλευτική (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (5)
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (2)
KJM : Τεχνικές διοίκησης και διαχείρισης (1)
KNXC : Υγεία και ασφάλεια στο χώρο εργασίας (1)
LNHH : Δίκαιο για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, νόμος για τον χρόνο εργασίας (1)
MBNH : Προσωπική και δημόσια υγεία / αγωγή υγείας (1)
MBNH1 : Υγεινή (1)
QRJ : Ιουδαϊσμός (1)
QRMF12 : Παλαιά Διαθήκη (1)
QRMF13 : Καινή Διαθήκη (1)
περισσότερα
KJM : Τεχνικές διοίκησης και διαχείρισης (1)
KNXC : Υγεία και ασφάλεια στο χώρο εργασίας (1)
LNHH : Δίκαιο για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, νόμος για τον χρόνο εργασίας (1)
MBNH : Προσωπική και δημόσια υγεία / αγωγή υγείας (1)
MBNH1 : Υγεινή (1)
QRJ : Ιουδαϊσμός (1)
QRMF12 : Παλαιά Διαθήκη (1)
QRMF13 : Καινή Διαθήκη (1)
RNFF : Επισιτιστική ασφάλεια και προσφορά (1)
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (2)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (5)
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Αναγνωστικό κοινό
Εκπαίδευση ενηλίκων (1)
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Μαθητές (1)
Φοιτητές (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (8)
Εξαντλημένο (1)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Ίων (7)
Εκδοτικός Όμιλος Ίων (1)
Πύρινος Κόσμος (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Κλειδαράς, Γιώργος (9)
Ανδρεάδης, Π. (1)
Σταυρόπουλος, Πολύδωρος Κ. (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (9)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 9
από
9
αποτελέσματα
1
από 1
Ασφάλεια - Υγιεινή στον χώρο Εργασίας
Ανδρεάδης, Π.
||
Κλειδαράς, Γιώργος
||
Σταυρόπουλος, Πολύδωρος Κ.
ISBN: 978-960-508-283-3 ||
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
||
2018 ||
Χαρτόδετο ||
180 σελ.
Κυκλοφορεί,
€13.78 (περ. ΦΠΑ 6%)
Αποκάλυψη Μελχισεδέκ
Γραφή πρώτη: Εσωτερικός χριστιανισμός
Κλειδαράς, Γιώργος
ISBN: 978-960-430-464-6 ||
Πύρινος Κόσμος
||
2017 ||
Χαρτόδετο ||
368 σελ.
Κυκλοφορεί,
€20.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων
Κλειδαράς, Γιώργος
ISBN: 978-960-411-677-5 ||
Ίων
||
2009 ||
Χαρτόδετο ||
64 σελ.
Κυκλοφορεί,
€9.13 (περ. ΦΠΑ 6%)
Στοιχεία οινολογίας
Κλειδαράς, Γιώργος
ISBN: 978-960-411-678-2 ||
Ίων
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
184 σελ.
Κυκλοφορεί,
€18.26 (περ. ΦΠΑ 6%)
Εστιατορική τέχνη, μενού, οινολογία, καφέ μπαρ
Κλειδαράς, Γιώργος
ISBN: 978-960-411-301-9 ||
Ίων
||
2004 ||
Χαρτόδετο ||
511 σελ.
Κυκλοφορεί,
€53.76 (περ. ΦΠΑ 6%)
Υγιεινή χώρων μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής
Κλειδαράς, Γιώργος
ISBN: 978-960-411-421-4 ||
Ίων
||
2004 ||
Χαρτόδετο ||
112 σελ.
Κυκλοφορεί,
€10.15 (περ. ΦΠΑ 6%)
Μαγειρική Τέχνη ΙΙ
Κλειδαράς, Γιώργος
ISBN: 978-960-411-304-0 ||
Ίων
||
2003 ||
Χαρτόδετο ||
407 σελ.
Εξαντλημένο,
€43.11 (περ. ΦΠΑ 6%)
Μαγειρική Τέχνη Ι
Κλειδαράς, Γιώργος
ISBN: 978-960-411-303-3 ||
Ίων
||
2003 ||
Χαρτόδετο ||
385 σελ.
Κυκλοφορεί,
€36.01 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επάγγελμα Μάγειρας - Ιστορία, δεοντολογία και αγωγή
Κλειδαράς, Γιώργος
ISBN: 978-960-411-299-9 ||
Ίων
||
2003 ||
Χαρτόδετο ||
335 σελ.
Κυκλοφορεί,
€15.21 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*