Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Μανσούρ, Αιμέρ - Κωνσταντίνος, Γ.
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2008
έως
2008
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (1)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Οικονομικά και επιχειρήσεις (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
1DXG : Ελλάδα (1)
KC : Οικονομικά (1)
KCZ : Οικονομική ιστορία (1)
KN : Βιομηχανία και βιομηχανικές σπουδές (1)
Αναγνωστικό κοινό
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (1)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Αλεξίου, Μαργαρίτα (1)
Βλέσσας, Μαρίνος (1)
Εμμανουλοπούλου, Ελένη (1)
Ζηζοπούλου, Αθηνά (1)
Λούκος, Χρήστος (1)
Μαλακού, Μαρία (1)
Μανσούρ, Αιμέρ - Κωνσταντίνος, Γ. (1)
Μαντούβαλος, Ίκαρος (1)
Ματθαίου, Σοφία (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 1
από
1
αποτελέσματα
1
από 1
Βιομηχανίες χάρτου στην Ελλάδα (19ος-20ος αιώνας)
Αλεξίου, Μαργαρίτα
||
Βλέσσας, Μαρίνος
||
Εμμανουλοπούλου, Ελένη
||
Ζηζοπούλου, Αθηνά
||
Λούκος, Χρήστος
||
Μαλακού, Μαρία
||
Μανσούρ, Αιμέρ - Κωνσταντίνος, Γ.
||
Μαντούβαλος, Ίκαρος
||
Ματθαίου, Σοφία
Λούκος, Χρήστος (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-244-115-2 ||
Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
233 σελ.
Κυκλοφορεί,
€40.28 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*