Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Χαλκούση, Ξούλα
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2023
2019
2002
έως
2023
2019
2002
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (2)
Audiobook (1)
Δέσιμο / Μορφή
W3C Audiobook format (1)
Σκληρόδετο (1)
Χαρτόδετο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Βιογραφίες και αληθινές ιστορίες (2)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
DNBL : Βιογραφία : συγγραφείς (2)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (1)
Αναγνωστικό κοινό
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (3)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Λέμβος (2)
Εκδόσεις Τσουκάτου (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Χαλκούση, Ξούλα (3)
Βάνα, Αρετή (2)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (3)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 3
από
3
αποτελέσματα
1
από 1
Μια ματιά στον κόσμο του Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι
Χαλκούση, Ξούλα
Βάνα, Αρετή (Επιμέλεια σειράς)
ISBN: 978-618-5413-54-5 ||
Λέμβος
||
2023 ||
Audiobook, W3C Audiobook format
Κυκλοφορεί
Μια ματιά στον κόσμο του Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι
Χαλκούση, Ξούλα
Βάνα, Αρετή (Επιμέλεια σειράς)
ISBN: 978-618-83410-7-4 ||
Λέμβος
||
2019 ||
Χαρτόδετο ||
84 σελ.
Κυκλοφορεί,
€4.98 (περ. ΦΠΑ 6%)
Μυρωδιές και γεύσεις της Πόλης
Και στην κορφή κανέλα
Χαλκούση, Ξούλα
ISBN: 978-960-7922-22-9 ||
Εκδόσεις Τσουκάτου
||
2002 ||
Σκληρόδετο ||
240 σελ.
Κυκλοφορεί,
€29.68 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*