Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Schwartz, Oded
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2016
έως
2016
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Απροσδιόριστο δέσιμο (2)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Παιδικά- εφηβικά (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (1)
WBA : Γενική μαγειρική και συνταγές (1)
WBT : Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών (1)
YNPC : Παιδικό / Εφηβικό θέματα γενικού ενδιαφέροντος: μαγειρική και φαγητό (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Πεδίο (2)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Schwartz, Oded (2)
Γούλα, Κατερίνα (2)
Ρηγοπούλου, Συλβί (2)
Γεροκώστα, Εύη (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Συντήρηση τροφίμων για κάθε εποχή: Τόμος Β'
Schwartz, Oded
Γούλα, Κατερίνα (Μετάφραση)
||
Ρηγοπούλου, Συλβί (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-546-674-9 ||
Πεδίο
||
2016 ||
Απροσδιόριστο δέσιμο ||
128 σελ.
Κυκλοφορεί,
€0.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Συντήρηση τροφίμων για κάθε εποχή. Α΄ τόμος
Schwartz, Oded
Γεροκώστα, Εύη (Μετάφραση)
||
Γούλα, Κατερίνα (Μετάφραση)
||
Ρηγοπούλου, Συλβί (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-546-673-2 ||
Πεδίο
||
2016 ||
Απροσδιόριστο δέσιμο ||
128 σελ.
Κυκλοφορεί,
€0.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*