Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Διαμαντίδης Αλέξανδρος
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2022
2017
έως
2022
2017
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (2)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Οικονομικά και επιχειρήσεις (2)
Εκπαιδευτικά (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
KJT : Επιχειρησιακή έρευνα (2)
KJ : Επιχειρήσεις και διαχείριση (2)
4Z-GR-CU : Πανεπιστήμια (1)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (2)
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (1)
Κυκλοφορεί (1)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Τζιόλα (2)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Hillier, Frederick S. (2)
Lieberman, Gerald J. (2)
Διαμαντίδης Αλέξανδρος (2)
Γκάσης, Παύλος (1)
Γκανάτσιου, Χρυσούλα (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Εισαγωγή στην Επιχειρησιακή Έρευνα
Hillier, Frederick S.
||
Lieberman, Gerald J.
Γκάσης, Παύλος (Μετάφραση)
||
Διαμαντίδης Αλέξανδρος (Επιστημονική επιμέλεια)
ISBN: 978-960-418-916-8 ||
Τζιόλα
||
2022 ||
Σκληρόδετο ||
888 σελ.
Κυκλοφορεί,
€112.12 (περ. ΦΠΑ 6%)
Εισαγωγή στην Επιχειρησιακή Έρευνα
Hillier, Frederick S.
||
Lieberman, Gerald J.
Γκανάτσιου, Χρυσούλα (Μετάφραση)
||
Διαμαντίδης Αλέξανδρος (Επιστημονική επιμέλεια)
ISBN: 978-960-418-604-4 ||
Τζιόλα
||
2017 ||
Σκληρόδετο ||
862 σελ.
Εξαντλημένο,
€112.11 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*