Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Heuvel, Ingrid Van de
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2006
2002
έως
2006
2002
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
1DXG : Ελλάδα (2)
WBN : Εθνική και τοπική κουζίνα (2)
WBT : Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Καρμάνωρ (2)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Heuvel, Ingrid Van de (2)
Ψιλάκη, Μαρία (2)
Ψιλάκης, Νίκος (2)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ολλανδικά, Φλαμανδικά (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Ελληνική, Νέα (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Kretens koken
Het wonder van het Kretenzer dieet: De gezondste keuken uit het Middellandse Zeegebied
Ψιλάκη, Μαρία
||
Ψιλάκης, Νίκος
Heuvel, Ingrid Van de (Μετάφραση)
||
Ψιλάκης, Νίκος (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-7448-48-4 ||
Καρμάνωρ
||
2006 ||
Χαρτόδετο ||
207 σελ.
Κυκλοφορεί,
€9.33 (περ. ΦΠΑ 6%)
Olijfolie
De cultuur van de olijfboom: Het geheim voor een goede gezondheid: Richtijnen voor het juiste gebruik
Ψιλάκη, Μαρία
||
Ψιλάκης, Νίκος
Heuvel, Ingrid Van de (Μετάφραση)
||
Ψιλάκης, Νίκος (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-7448-35-4 ||
Καρμάνωρ
||
2002 ||
Χαρτόδετο ||
174 σελ.
Κυκλοφορεί,
€8.12 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*