Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Καρτεράκη, Λίλιαν
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2002
2000
έως
2002
2000
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
1DXG : Ελλάδα (2)
WBN : Εθνική και τοπική κουζίνα (2)
WBT : Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών (2)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (1)
Κυκλοφορεί (1)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Καρμάνωρ (2)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Bellante, Roberta (2)
Καρτεράκη, Λίλιαν (2)
Ψιλάκη, Μαρία (2)
Ψιλάκης, Νίκος (2)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ιταλική (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Ελληνική, Νέα (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
L'olio d' oliva
La civiltà dell' olivo: Il segreto della buona salute: Consigli per il suo uso corretto
Ψιλάκη, Μαρία
||
Ψιλάκης, Νίκος
Bellante, Roberta (Μετάφραση)
||
Καρτεράκη, Λίλιαν (Μετάφραση)
||
Ψιλάκης, Νίκος (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-7448-36-1 ||
Καρμάνωρ
||
2002 ||
Χαρτόδετο ||
174 σελ.
Κυκλοφορεί,
€8.12 (περ. ΦΠΑ 6%)
L'olio d' oliva
La civiltà dell' olivo: Il segreto della buona salute: Consigli per il suo uso corretto
Ψιλάκη, Μαρία
||
Ψιλάκης, Νίκος
Bellante, Roberta (Μετάφραση)
||
Καρτεράκη, Λίλιαν (Μετάφραση)
||
Ψιλάκης, Νίκος (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-7448-31-6 ||
Καρμάνωρ
||
2000 ||
Χαρτόδετο ||
175 σελ.
Εξαντλημένο
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*