Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Κόχυλα, Νταϊάνα
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2015
2013
2010
2008
2007
2006
2005
2004
2003
1997
έως
2015
2013
2010
2008
2007
2006
2005
2004
2003
1997
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (20)
Ebook (1)
Άλλη εκτύπωση (1)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (15)
Χαρτόδετο (4)
PDF (1)
Δερματόδετο (1)
Ημερολόγιο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (22)
Επιστήμες της πληροφορίας και έργα αναφοράς (9)
Δημοφιλής επιστήμη για όλους (1)
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
WBN : Εθνική και τοπική κουζίνα (18)
1DXG : Ελλάδα (18)
WBA : Γενική μαγειρική και συνταγές (10)
GB : Εγκυκλοπαίδειες και έργα αναφοράς (9)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (4)
TTVC : Ξενοδοχεία, φιλοξενία και τροφοδοσία (1)
WBB : Βιβλία μαγειρικής τηλεόρασης / διάσημων σεφ / εστιατορίων (1)
WNP : Δέντρα, αγριολούλουδα και φυτά: θέματα γενικού ενδιαφέροντος (1)
WZS : Είδη γραφικής ύλης (1)
Αναγνωστικό κοινό
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (19)
Κυκλοφορεί (3)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (13)
Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) (3)
Μίνωας (3)
Mastiha Shop (1)
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη (1)
Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Κόχυλα, Νταϊάνα (22)
Στενός, Βασίλης (17)
Σταφυλά, Λεονί (13)
Βιντιάδης, Μηνάς (10)
Φούκου, Ευαγγελία (7)
Φιλιππάκης, Κώστας (6)
Ελιασά, Νοέλα (1)
Λαζάρου, Λευτέρης (1)
Μαλανδρής, Γιώργος Μ. (1)
Πίττας, Κωνσταντίνος (1)
περισσότερα
Βιντιάδης, Μηνάς (10)
Ελιασά, Νοέλα (1)
Κόχυλα, Νταϊάνα (22)
Λαζάρου, Λευτέρης (1)
Μαλανδρής, Γιώργος Μ. (1)
Πίττας, Κωνσταντίνος (1)
Σταφυλά, Λεονί (13)
Στενός, Βασίλης (17)
Τούσα, Δέσποινα (1)
Φιλιππάκης, Κώστας (6)
Φούκου, Ευαγγελία (7)
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (22)
Αγγλικά (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (2)
Ελληνική, Νέα (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 22
από
22
αποτελέσματα
1
από 1
Μεζές
Κόχυλα, Νταϊάνα
ISBN: 978-618-02-0515-2 ||
Μίνωας
||
2015 ||
Ebook, PDF ||
212 σελ.
Κυκλοφορεί,
€8.54 (περ. ΦΠΑ 6%)
Μεζές
Γευστικοί πειρασμοί της ελληνικής κουζίνας
Κόχυλα, Νταϊάνα
ISBN: 978-618-02-0119-2 ||
Μίνωας
||
2013 ||
Χαρτόδετο ||
212 σελ.
Κυκλοφορεί,
€10.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Η κουζίνα του Αιγαίου
Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα
Κόχυλα, Νταϊάνα
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-98538-0-4 ||
Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου
||
2010 ||
Χαρτόδετο ||
183 σελ.
Εξαντλημένο,
€31.80 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ημερολόγιο γεύσης 2009: 365 νόστιμες μέρες: η νέα γενιά των Ελλήνων σεφ
Συλλογικό έργο
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Κόχυλα, Νταϊάνα (Επιμέλεια κειμένου)
||
Μαλανδρής, Γιώργος Μ. (Επιμέλεια κειμένου)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-469-344-3 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Άλλη εκτύπωση, Ημερολόγιο ||
112 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Σ - Ω
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-131-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
98 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Π - Σ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-100-5 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ξ - Π
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-084-8 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-079-4 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-073-2 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-029-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Mastiha Cuisine
Δημιουργίες με μαστίχα: Πάνω από 60 συνταγές με το πιο γοητευτικό μπαχαρικό της Μεσογείου
Κόχυλα, Νταϊάνα
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-89844-1-7 ||
Mastiha Shop
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
145 σελ.
Εξαντλημένο,
€28.40 (περ. ΦΠΑ 6%)
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Καφ - Κουκ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-95-3 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ηλι - Καυ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-93-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
98 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Δωδ - Ζωμ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-61-8 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Γιαου - Δυο
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-27-4 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Β - Γιαλ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-11-3 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Α
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6731-49-5 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Βαρούλκο
Χρώματα, αρώματα και γεύσεις
Κόχυλα, Νταϊάνα
||
Λαζάρου, Λευτέρης
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-442-374-3 ||
Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)
||
2006 ||
Σκληρόδετο ||
216 σελ.
Εξαντλημένο,
€40.57 (περ. ΦΠΑ 6%)
Χορτομανία
Κόχυλα, Νταϊάνα
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-442-029-2 ||
Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)
||
2005 ||
Χαρτόδετο ||
184 σελ.
Εξαντλημένο,
€23.23 (περ. ΦΠΑ 6%)
Μεζές
Γευστικοί πειρασμοί της ελληνικής κουζίνας
Κόχυλα, Νταϊάνα
Ελιασά, Νοέλα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-542-903-4 ||
Μίνωας
||
2004 ||
Σκληρόδετο ||
208 σελ.
Εξαντλημένο,
€25.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Η Ελλάδα της γεύσης
Οδοιπορικό στη μαγειρική παράδοση και συνταγές από όλη την Ελλάδα
Κόχυλα, Νταϊάνα
Τούσα, Δέσποινα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-406-671-1 ||
Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)
||
2003 ||
Δερματόδετο ||
459 σελ.
Εξαντλημένο,
€30.33 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τέσσερις εποχές
Ωραία κουζίνα
Κόχυλα, Νταϊάνα
Πίττας, Κωνσταντίνος (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-236-616-5 ||
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
||
1997 ||
Σκληρόδετο ||
319 σελ.
Κυκλοφορεί,
€28.53 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*