Σταφυλά, Λεονί

εγγραφές
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2008 Ημερολόγιο γεύσης 2009: 365 νόστιμες μέρες: η νέα γενιά των Ελλήνων σεφ Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Ημερολόγιο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Σ - Ω Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Π - Σ Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ξ - Π Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Καφ - Κουκ Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ηλι - Καυ Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Δωδ - Ζωμ Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Γιαου - Δυο Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Β - Γιαλ Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Α Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2008 Ημερολόγιο γεύσης 2009: 365 νόστιμες μέρες: η νέα γενιά των Ελλήνων σεφ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Ημερολόγιο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Σ - Ω Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Π - Σ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ξ - Π Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Καφ - Κουκ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ηλι - Καυ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Δωδ - Ζωμ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Γιαου - Δυο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Β - Γιαλ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Α Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα