Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Ραμαντάνης, Σπυρίδων
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2024
2020
2006
2005
1999
έως
2024
2020
2006
2005
1999
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (6)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (5)
Σκληρόδετο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (4)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (3)
Εκπαιδευτικά (1)
Ιατρική και Νοσηλευτική (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (3)
WBT : Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών (3)
MBN : Δημόσια υγεία και προληπτική ιατρική (1)
TDCT1 : Ασφάλεια τροφίμων και ποτών (1)
YP : Εκπαιδευτικό υλικό (1)
YPMT2 : Εκπαίδευτικό υλικό : Σχεδιασμός και τεχνολογία (1)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (4)
Επαγγελματική και Ακαδημαική (2)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (5)
Εξαντλημένο (1)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Σύγχρονη Παιδεία (4)
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (1)
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Ραμαντάνης, Σπυρίδων (6)
Honikel, Karl - Otto (1)
Μπατρίνου, Ανθιμία Μ. (1)
Φλουρή, Σοφία (1)
Τυρπένου, Αθανάσιος (1)
Τριχοπούλου, Αντωνία (1)
Στοφόρος, Νικόλαος (1)
Στεφανίτση, Διονυσία (1)
Σούλτος, Νικόλαος (1)
Σακελλάρης, Γιώργος (1)
περισσότερα
Honikel, Karl - Otto (1)
Leistner, Lothar (1)
Αδαμόπουλος, Σπύρος (1)
Αληφακιώτης, Θωμάς (1)
Αμβροσιάδης, Ιωάννης (1)
Βασιλοπούλου, Ευθυμία (1)
Βολιτάκη, Αικατερίνη (1)
Γαβράς, Μιχαήλ (1)
Γενηγιώργης, Κωνσταντίνος (1)
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (1)
Γραμματικοπούλου, Ελένη (1)
Ζυγογιάννης, Δημήτριος Γ. (1)
Κατσαρός, Νικόλαος (1)
Καφάτος, Αντώνης Γ. (1)
Κοΐδης, Παύλος (1)
Κουτσουμανής, Κωνσταντίνος (1)
Κρυστάλλης, Αθανάσιος (1)
Μπατρίνου, Ανθιμία Μ. (1)
Μπλούκας, Ιωάννης Γ. (1)
Νάσκα, Ανδρονίκη (1)
Πανόπουλος, Νικόλαος (1)
Πόγγας, Νικόλαος (1)
Ράντσιος, Απόστολος (1)
Ραμαντάνης, Σπυρίδων (6)
Σακελλάρης, Γιώργος (1)
Σούλτος, Νικόλαος (1)
Στεφανίτση, Διονυσία (1)
Στοφόρος, Νικόλαος (1)
Τριχοπούλου, Αντωνία (1)
Τυρπένου, Αθανάσιος (1)
Φλουρή, Σοφία (1)
Φωτόπουλος, Χρήστος Β. (1)
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (6)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 6
από
6
αποτελέσματα
1
από 1
Διαχείριση της ασφάλειας τροφίμων
Δομή Υψηλού Επιπέδου ISO 22000:2018
Ραμαντάνης, Σπυρίδων
ISBN: 978-960-357-149-0 ||
Σύγχρονη Παιδεία
||
2024 ||
Χαρτόδετο ||
343 σελ.
Κυκλοφορεί,
€30.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τεχνολογία Κρέατος και Προϊόντων του
Ραμαντάνης, Σπυρίδων
ISBN: 978-960-357-138-4 ||
Σύγχρονη Παιδεία
||
2020 ||
Χαρτόδετο ||
784 σελ.
Κυκλοφορεί,
€65.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του
Ραμαντάνης, Σπυρίδων
ISBN: 978-960-357-073-8 ||
Σύγχρονη Παιδεία
||
2006 ||
Χαρτόδετο ||
304 σελ.
Κυκλοφορεί,
€28.40 (περ. ΦΠΑ 6%)
Αποτίμηση ρίσκου και ασφάλεια τροφίμων
Αδαμόπουλος, Σπύρος
||
Αληφακιώτης, Θωμάς
||
Γαβράς, Μιχαήλ
||
Κατσαρός, Νικόλαος
||
Πανόπουλος, Νικόλαος
||
Ραμαντάνης, Σπυρίδων
||
Σακελλάρης, Γιώργος
||
Στεφανίτση, Διονυσία
||
κ.ά.
Γραμματικοπούλου, Ελένη (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-7998-30-9 ||
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
||
2005 ||
Χαρτόδετο ||
315 σελ.
Κυκλοφορεί,
€20.29 (περ. ΦΠΑ 6%)
Το κρέας και τα προϊόντα του
Παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή
Honikel, Karl - Otto
||
Leistner, Lothar
||
Αμβροσιάδης, Ιωάννης
||
Βασιλοπούλου, Ευθυμία
||
Βολιτάκη, Αικατερίνη
||
Γενηγιώργης, Κωνσταντίνος
||
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
||
Ζυγογιάννης, Δημήτριος Γ.
||
Καφάτος, Αντώνης Γ.
||
Κοΐδης, Παύλος
||
Κουτσουμανής, Κωνσταντίνος
||
Κρυστάλλης, Αθανάσιος
||
Μπατρίνου, Ανθιμία Μ.
||
Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
||
Νάσκα, Ανδρονίκη
||
Πόγγας, Νικόλαος
||
Ραμαντάνης, Σπυρίδων
||
Ράντσιος, Απόστολος
||
Σούλτος, Νικόλαος
||
Στοφόρος, Νικόλαος
||
Τριχοπούλου, Αντωνία
||
Τυρπένου, Αθανάσιος
||
Φλουρή, Σοφία
||
Φωτόπουλος, Χρήστος Β.
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-357-066-0 ||
Σύγχρονη Παιδεία
||
2005 ||
Σκληρόδετο ||
854 σελ.
Κυκλοφορεί,
€74.65 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων
Ραμαντάνης, Σπυρίδων
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας
||
1999 ||
Χαρτόδετο ||
278 σελ.
Εξαντλημένο
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*