Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
2023 | Fennema Χημεία τροφίμων : 5η έκδοση | Επιστημονική επιμέλεια | Παρισιάνου Α.Ε. | Χαρτόδετο |
2021 | Εγκυκλοπαίδεια γραμμάτων και τεχνών | Συγγραφέας | Αμφικτυονία Ελληνισμού. Τμήμα Λογοτεχνίας | Χαρτόδετο |
2018 | Εισαγωγή στη Μηχανική τροφίμων | Επιστημονική επιμέλεια | Παρισιάνου Α.Ε. | Χαρτόδετο |
2005 | Το κρέας και τα προϊόντα του : Παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή | Συγγραφέας | Σύγχρονη Παιδεία | Σκληρόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
2021 | Εγκυκλοπαίδεια γραμμάτων και τεχνών | Αμφικτυονία Ελληνισμού. Τμήμα Λογοτεχνίας | Χαρτόδετο |
2005 | Το κρέας και τα προϊόντα του : Παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή | Σύγχρονη Παιδεία | Σκληρόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
2023 | Fennema Χημεία τροφίμων : 5η έκδοση | Παρισιάνου Α.Ε. | Χαρτόδετο |
2018 | Εισαγωγή στη Μηχανική τροφίμων | Παρισιάνου Α.Ε. | Χαρτόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |