Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Σταφυλά, Λεονί
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2008
2007
έως
2008
2007
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (12)
Άλλη εκτύπωση (1)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (12)
Ημερολόγιο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (13)
Επιστήμες της πληροφορίας και έργα αναφοράς (9)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
1DXG : Ελλάδα (13)
WBN : Εθνική και τοπική κουζίνα (13)
GB : Εγκυκλοπαίδειες και έργα αναφοράς (9)
WBA : Γενική μαγειρική και συνταγές (9)
WZS : Είδη γραφικής ύλης (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (13)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (13)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Κόχυλα, Νταϊάνα (13)
Σταφυλά, Λεονί (13)
Στενός, Βασίλης (13)
Βιντιάδης, Μηνάς (10)
Φιλιππάκης, Κώστας (6)
Φούκου, Ευαγγελία (6)
Μαλανδρής, Γιώργος Μ. (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (13)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 13
από
13
αποτελέσματα
1
από 1
Ημερολόγιο γεύσης 2009: 365 νόστιμες μέρες: η νέα γενιά των Ελλήνων σεφ
Συλλογικό έργο
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Κόχυλα, Νταϊάνα (Επιμέλεια κειμένου)
||
Μαλανδρής, Γιώργος Μ. (Επιμέλεια κειμένου)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-469-344-3 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Άλλη εκτύπωση, Ημερολόγιο ||
112 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Σ - Ω
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-131-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
98 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Π - Σ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-100-5 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ξ - Π
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-084-8 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-079-4 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-073-2 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-029-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Καφ - Κουκ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-95-3 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ηλι - Καυ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-93-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
98 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Δωδ - Ζωμ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-61-8 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Γιαου - Δυο
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-27-4 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Β - Γιαλ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-11-3 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Α
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6731-49-5 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*