Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Στενός, Βασίλης
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2010
2008
2007
2006
2005
έως
2010
2008
2007
2006
2005
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (16)
Άλλη εκτύπωση (1)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (13)
Χαρτόδετο (3)
Ημερολόγιο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (17)
Επιστήμες της πληροφορίας και έργα αναφοράς (9)
Δημοφιλής επιστήμη για όλους (1)
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
1DXG : Ελλάδα (15)
WBN : Εθνική και τοπική κουζίνα (15)
GB : Εγκυκλοπαίδειες και έργα αναφοράς (9)
WBA : Γενική μαγειρική και συνταγές (9)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (2)
TTVC : Ξενοδοχεία, φιλοξενία και τροφοδοσία (1)
WNP : Δέντρα, αγριολούλουδα και φυτά: θέματα γενικού ενδιαφέροντος (1)
WZS : Είδη γραφικής ύλης (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (17)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (13)
Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) (2)
Mastiha Shop (1)
Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Κόχυλα, Νταϊάνα (17)
Στενός, Βασίλης (17)
Σταφυλά, Λεονί (13)
Βιντιάδης, Μηνάς (10)
Φούκου, Ευαγγελία (7)
Φιλιππάκης, Κώστας (6)
Λαζάρου, Λευτέρης (1)
Μαλανδρής, Γιώργος Μ. (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (17)
Αγγλικά (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Ελληνική, Νέα (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 17
από
17
αποτελέσματα
1
από 1
Η κουζίνα του Αιγαίου
Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα
Κόχυλα, Νταϊάνα
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-98538-0-4 ||
Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου
||
2010 ||
Χαρτόδετο ||
183 σελ.
Εξαντλημένο,
€31.80 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ημερολόγιο γεύσης 2009: 365 νόστιμες μέρες: η νέα γενιά των Ελλήνων σεφ
Συλλογικό έργο
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Κόχυλα, Νταϊάνα (Επιμέλεια κειμένου)
||
Μαλανδρής, Γιώργος Μ. (Επιμέλεια κειμένου)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-469-344-3 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Άλλη εκτύπωση, Ημερολόγιο ||
112 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Σ - Ω
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-131-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
98 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Π - Σ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-100-5 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ξ - Π
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-084-8 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-079-4 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-073-2 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-029-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Mastiha Cuisine
Δημιουργίες με μαστίχα: Πάνω από 60 συνταγές με το πιο γοητευτικό μπαχαρικό της Μεσογείου
Κόχυλα, Νταϊάνα
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-89844-1-7 ||
Mastiha Shop
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
145 σελ.
Εξαντλημένο,
€28.40 (περ. ΦΠΑ 6%)
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Καφ - Κουκ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-95-3 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ηλι - Καυ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-93-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
98 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Δωδ - Ζωμ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-61-8 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Γιαου - Δυο
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-27-4 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Β - Γιαλ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6776-11-3 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Α
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-6731-49-5 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Βαρούλκο
Χρώματα, αρώματα και γεύσεις
Κόχυλα, Νταϊάνα
||
Λαζάρου, Λευτέρης
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-442-374-3 ||
Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)
||
2006 ||
Σκληρόδετο ||
216 σελ.
Εξαντλημένο,
€40.57 (περ. ΦΠΑ 6%)
Χορτομανία
Κόχυλα, Νταϊάνα
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-442-029-2 ||
Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)
||
2005 ||
Χαρτόδετο ||
184 σελ.
Εξαντλημένο,
€23.23 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*