Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Φιλιππάκης, Κώστας
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2011
2008
2006
2000
έως
2011
2008
2006
2000
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (9)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (6)
Χαρτόδετο (3)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (8)
Επιστήμες της πληροφορίας και έργα αναφοράς (3)
Εκπαιδευτικά (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
WBN : Εθνική και τοπική κουζίνα (6)
1DXG : Ελλάδα (6)
GB : Εγκυκλοπαίδειες και έργα αναφοράς (3)
WBA : Γενική μαγειρική και συνταγές (3)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (2)
1DDU : Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία (1)
2ACB : Αγγλική (1)
4LE : Για ELT / ESL διδασκαλία, μαθήματα, εξετάσεις και πιστοποιητικά (1)
CJB : Υλικό διδασκαλίας και μάθησης γλωσσών και μαθημάτων (1)
Αναγνωστικό κοινό
ELT/ESL Εκπαίδευση Αγγλικών ως δεύτερη γλώσσα (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (7)
Κυκλοφορεί (2)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (6)
Νάρκισσος (2)
Άλφα Σίγμα Εκδοτική (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Φιλιππάκης, Κώστας (9)
Σταφυλά, Λεονί (6)
Κόχυλα, Νταϊάνα (6)
Στενός, Βασίλης (6)
Φούκου, Ευαγγελία (6)
Βιντιάδης, Μηνάς (3)
Bourdain, Anthony (2)
DiScalfani, Robert (1)
Lajaunie, Philippe (1)
Meirelles, José de (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (8)
Αγγλικά (1)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Γαλλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 9
από
9
αποτελέσματα
1
από 1
Μισοψημένο
Bourdain, Anthony
Φιλιππάκης, Κώστας (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-8239-55-5 ||
Νάρκισσος
||
2011 ||
Χαρτόδετο ||
360 σελ.
Κυκλοφορεί,
€18.71 (περ. ΦΠΑ 6%)
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Σ - Ω
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-131-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
98 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Π - Σ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-100-5 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ξ - Π
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-084-8 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-079-4 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-073-2 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-029-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Στην κουζίνα με τον Μπουρνταίν
Οι συνταγές μαγειρικής του Λε Αλ
Bourdain, Anthony
||
Lajaunie, Philippe
||
Meirelles, José de
DiScalfani, Robert (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-8239-40-1 ||
Νάρκισσος
||
2006 ||
Χαρτόδετο ||
308 σελ.
Κυκλοφορεί,
€32.46 (περ. ΦΠΑ 6%)
Lexis
Your Passport to First Certificate Vocabulary
Φιλιππάκης, Κώστας
ISBN: 978-960-7471-47-5 ||
Άλφα Σίγμα Εκδοτική
||
2000 ||
Χαρτόδετο ||
159 σελ.
Εξαντλημένο,
€21.67 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*