Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Στουπάκης, Σταμάτης
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2021
έως
2021
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (1)
Δέσιμο / Μορφή
Άδετο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Εκπαιδευτικά (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
4Z-GR-CU : Πανεπιστήμια (1)
YPMT2 : Εκπαίδευτικό υλικό : Σχεδιασμός και τεχνολογία (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (1)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Παρισιάνου Α.Ε. (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Holah, J.T. (1)
Lelieveld, H.L.M. (1)
Napper, D. (1)
Κουτής, Χαρίλαος Κ. (1)
Λυκούδης, Ζήσιμος (1)
Μπαμπατσίκου, Φωτούλα Π. (1)
Μπλουγουρά, Αθηνά -Υγιεινολόγος (1)
Μπριτζάκη, Αννα-Μαρία Υγιεινολόγος (1)
Στουπάκης, Σταμάτης (1)
Τρυφωνίδης, Αρχιμήδης Λ. (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (1)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 1
από
1
αποτελέσματα
1
από 1
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων
Βασικές αρχές και πρακτικές
Holah, J.T.
||
Lelieveld, H.L.M.
||
Napper, D.
Κουτής, Χαρίλαος Κ. (Μετάφραση, Επιμέλεια κειμένου)
||
Λυκούδης, Ζήσιμος (Μετάφραση)
||
Μπαμπατσίκου, Φωτούλα Π. (Μετάφραση)
||
Μπλουγουρά, Αθηνά -Υγιεινολόγος (Μετάφραση)
||
Μπριτζάκη, Αννα-Μαρία Υγιεινολόγος (Μετάφραση)
||
Στουπάκης, Σταμάτης (Μετάφραση)
||
Τρυφωνίδης, Αρχιμήδης Λ. (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-583-558-3 ||
Παρισιάνου Α.Ε.
||
2021 ||
Άδετο ||
640 σελ.
Κυκλοφορεί,
€65.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*