Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Μασούρας Θεοφύλακτος
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2021
έως
2021
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (1)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Εκπαιδευτικά (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
YPMT2 : Εκπαίδευτικό υλικό : Σχεδιασμός και τεχνολογία (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (1)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Τσότρας (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Βαρζάκας, Θεόδωρος Χ. (1)
Μασούρας Θεοφύλακτος (1)
Σφλώμος, Κωνσταντίνος (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 1
από
1
αποτελέσματα
1
από 1
Εισαγωγή στην επιστήμη τροφίμων και στοιχεία διατροφής του ανθρώπου
Βαρζάκας, Θεόδωρος Χ.
||
Μασούρας Θεοφύλακτος
||
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
ISBN: 978-618-5495-59-6 ||
Τσότρας
||
2021 ||
Χαρτόδετο ||
688 σελ.
Κυκλοφορεί,
€90.10 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*