O Κωνσταντίνος Σοφ. Σφλώμος σπούδασε Χημεία στο ΕΚΠΑ. Συνέχισε τις σπουδές με μεταπτυχιακά μαθήματα για το Diploma (IC) και το Ph.D. στο Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής (Post doc) στα Πανεπιστήμια της Στοκχόλμης και της Καλιφόρνιας (Μπέρκλεϋ), εξειδικευόμενος σε θέματα Βιοχημείας και Τοξικολογίας τροφίμων. Ανέπτυξε συνεργασίες και εργάστηκε ως Επισκέπτης Καθηγητής σε γνωστικά αντικείμενα Διατροφικής Τοξικολογίας, στα Πανεπιστήμια του Μπορντώ (Γαλλία) και Τρίερ (Γερμανία).
Στην Ελλάδα εργάστηκε ως καθηγητής και συντονιστής ερευνητικών προγραμμάτων του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕΙ-Α) και σε ερευνητικά κέντρα και επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα. Στο ΤΕΙ – Α (σημερινό ΠΑΔΑ) διετέλεσε επί 20 και πλέον έτη, ιδρυματικός υπεύθυνος διεθνών προγραμμάτων (COMETT, Leonardo Da Vinci, ERASMUS κλπ) έρευνας και κατάρτισης, αναπτύσσοντας συνεργασίες με πάνω από 100 εκπαιδευτικά ιδρύματα και επιχειρήσεις καινοτομίας του εξωτερικού.
Έχει υπηρετήσει στη Διοίκηση ερευνητικών και εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και διαθέτει πολυπληθές δημοσιευμένο ερευνητικό, μελετητικό και συγγραφικό έργο, σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά και συνέδρια. Ως Ομότιμος Καθηγητής του ΠΑΔΑ συνεχίζει την ανάπτυξη αντιστοίχων δραστηριοτήτων του Αγροδιατροφικού Τομέα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
2023 | Τροφογνωσία και ευεξία | Συγγραφέας | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2022 | Τροφογνωσία & Ευεξία | Συγγραφέας | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2021 | Εισαγωγή στην επιστήμη τροφίμων και στοιχεία διατροφής του ανθρώπου | Συγγραφέας | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2020 | Ασφάλεια και τοξικότητα στην αγροδιατροφική μας αλυσίδα | Συγγραφέας | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2020 | Ειδικά θέματα Χημείας τροφίμων | Συγγραφέας | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | NOTES για διατροφή @ ευζωΐα | Συγγραφέας | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | Βιολειτουργικά τρόφιμα πρόσθετα και συμπληρώματα διατροφής | Συγγραφέας | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | Διατροφή του Ανθρώπου | Συγγραφέας | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | Εισαγωγή στην Επιστήμη και την Τεχνολογία Τροφίμων | Συγγραφέας | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | Εργαστηριακές ασκήσεις χημείας τροφίμων | Συγγραφέας | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | Ερευνα κα ανάπτυξη νέων προιόντων και επιχειρηματικών σχεδίων | Συγγραφέας | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | Χημεία Τροφίμων | Συγγραφέας | Τσότρας | Χαρτόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
2023 | Τροφογνωσία και ευεξία | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2022 | Τροφογνωσία & Ευεξία | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2021 | Εισαγωγή στην επιστήμη τροφίμων και στοιχεία διατροφής του ανθρώπου | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2020 | Ασφάλεια και τοξικότητα στην αγροδιατροφική μας αλυσίδα | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2020 | Ειδικά θέματα Χημείας τροφίμων | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | NOTES για διατροφή @ ευζωΐα | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | Βιολειτουργικά τρόφιμα πρόσθετα και συμπληρώματα διατροφής | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | Διατροφή του Ανθρώπου | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | Εισαγωγή στην Επιστήμη και την Τεχνολογία Τροφίμων | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | Εργαστηριακές ασκήσεις χημείας τροφίμων | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | Ερευνα κα ανάπτυξη νέων προιόντων και επιχειρηματικών σχεδίων | Τσότρας | Χαρτόδετο |
2019 | Χημεία Τροφίμων | Τσότρας | Χαρτόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |