Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Κωδικός BookPoint
1025554
Metz, Reinhold
Εργογραφία
εγγραφές
Όλα
Συγγραφέας
Έτος
Τίτλος
Ιδιότητα
Εκδοτικός Οίκος
Δέσιμο
2017
Τροφογνωσία & Διαιτητική
Συγγραφέας
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Χαρτόδετο
2014
Επάγγελμα Μάγειρας - Επαγγελματική Μαγειρική
Συγγραφέας
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Σκληρόδετο
2013
Επάγγελμα Σερβιτόρος - Εισαγωγή στη Γαστρονομία
Συγγραφέας
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Χαρτόδετο
2008
Επαγγελματική μαγειρική : Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Συγγραφέας
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2008
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής : Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες
Συγγραφέας
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2008
Επαγγελματική μαγειρική : Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Συγγραφέας
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2005
Επάγγελμα μάγειρας : Κοπή κρέατος και ψαριού
Συγγραφέας
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2004
Τροφογνωσία : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Συγγραφέας
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2003
Επάγγελμα μάγειρας : Επαγγελματική μαγειρική
Συγγραφέας
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2002
Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Συγγραφέας
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2002
Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Συγγραφέας
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
Έτος
Τίτλος
Εκδοτικός Οίκος
Δέσιμο
2017
Τροφογνωσία & Διαιτητική
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Χαρτόδετο
2014
Επάγγελμα Μάγειρας - Επαγγελματική Μαγειρική
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Σκληρόδετο
2013
Επάγγελμα Σερβιτόρος - Εισαγωγή στη Γαστρονομία
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Χαρτόδετο
2008
Επαγγελματική μαγειρική : Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2008
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής : Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2008
Επαγγελματική μαγειρική : Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2005
Επάγγελμα μάγειρας : Κοπή κρέατος και ψαριού
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2004
Τροφογνωσία : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2003
Επάγγελμα μάγειρας : Επαγγελματική μαγειρική
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2002
Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2002
Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
Έτος
Τίτλος
Εκδοτικός Οίκος
Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος
Τίτλος
Εκδοτικός Οίκος
Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος
Τίτλος
Εκδοτικός Οίκος
Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος
Τίτλος
Ιδιότητα
Εκδοτικός Οίκος
Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*