Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Metz, Reinhold
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2017
2014
2013
2008
2005
2004
2003
2002
έως
2017
2014
2013
2008
2005
2004
2003
2002
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (11)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (10)
Σκληρόδετο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (7)
Ιατρική και Νοσηλευτική (4)
Οικονομικά και επιχειρήσεις (2)
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (2)
Εκπαιδευτικά (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (7)
MBNH3 : Διαιτολογία και διατροφή (4)
KNSG : Βιομηχανίες φιλοξενίας, αθλητισμού, αναψυχής και τουρισμού (2)
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (2)
WBT : Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών (1)
WBTF : Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών: ψάρια και θαλασσινά (1)
YPMT2 : Εκπαίδευτικό υλικό : Σχεδιασμός και τεχνολογία (1)
Αναγνωστικό κοινό
Επαγγελματική και Ακαδημαική (3)
Φοιτητές (3)
Εκπαίδευση ενηλίκων (2)
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (1)
Μαθητές (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (10)
Εξαντλημένο (1)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις (8)
Εκδοτικός Όμιλος Ίων (3)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Gruner, Hermann (11)
Metz, Reinhold (11)
Βούλγαρη, Μαργαρίτα (10)
Ψαλλίδα, Παναγιώτα (3)
Pickhan, Barbara (2)
Straub, Andrea (2)
Παπαφράγκου, Πολυάννα (1)
Χατήρης, Ιωάννης (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (11)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Γερμανική (11)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 11
από
11
αποτελέσματα
1
από 1
Τροφογνωσία & Διαιτητική
Gruner, Hermann
||
Metz, Reinhold
Βούλγαρη, Μαργαρίτα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-508-269-7 ||
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
||
2017 ||
Χαρτόδετο
Κυκλοφορεί,
€15.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επάγγελμα Μάγειρας - Επαγγελματική Μαγειρική
Gruner, Hermann
||
Metz, Reinhold
Βούλγαρη, Μαργαρίτα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-508-089-1 ||
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
||
2014 ||
Σκληρόδετο ||
562 σελ.
Κυκλοφορεί,
€59.36 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επάγγελμα Σερβιτόρος - Εισαγωγή στη Γαστρονομία
Gruner, Hermann
||
Metz, Reinhold
Παπαφράγκου, Πολυάννα (Μετάφραση)
||
Ψαλλίδα, Παναγιώτα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-508-101-0 ||
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
||
2013 ||
Χαρτόδετο ||
144 σελ.
Κυκλοφορεί,
€15.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επαγγελματική μαγειρική
Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Gruner, Hermann
||
Metz, Reinhold
||
Pickhan, Barbara
||
Straub, Andrea
Βούλγαρη, Μαργαρίτα (Μετάφραση)
||
Ψαλλίδα, Παναγιώτα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-331-420-2 ||
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
262 σελ.
Κυκλοφορεί,
€27.39 (περ. ΦΠΑ 6%)
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής
Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες
Gruner, Hermann
||
Metz, Reinhold
Βούλγαρη, Μαργαρίτα (Μετάφραση)
||
Χατήρης, Ιωάννης (Επιστημονική επιμέλεια)
ISBN: 978-960-331-435-6 ||
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
114 σελ.
Κυκλοφορεί,
€12.17 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επαγγελματική μαγειρική
Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Gruner, Hermann
||
Metz, Reinhold
||
Pickhan, Barbara
||
Straub, Andrea
Βούλγαρη, Μαργαρίτα (Μετάφραση)
||
Ψαλλίδα, Παναγιώτα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-331-449-3 ||
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
192 σελ.
Κυκλοφορεί,
€25.36 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επάγγελμα μάγειρας
Κοπή κρέατος και ψαριού
Gruner, Hermann
||
Metz, Reinhold
Βούλγαρη, Μαργαρίτα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-331-344-1 ||
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
||
2005 ||
Χαρτόδετο ||
109 σελ.
Κυκλοφορεί,
€10.15 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τροφογνωσία
Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Gruner, Hermann
||
Metz, Reinhold
Βούλγαρη, Μαργαρίτα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-331-377-9 ||
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
||
2004 ||
Χαρτόδετο ||
99 σελ.
Κυκλοφορεί,
€10.15 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επάγγελμα μάγειρας
Επαγγελματική μαγειρική
Gruner, Hermann
||
Metz, Reinhold
Βούλγαρη, Μαργαρίτα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-331-362-5 ||
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
||
2003 ||
Χαρτόδετο ||
558 σελ.
Κυκλοφορεί,
€62.89 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής
Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Gruner, Hermann
||
Metz, Reinhold
Βούλγαρη, Μαργαρίτα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-331-328-1 ||
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
||
2002 ||
Χαρτόδετο ||
99 σελ.
Εξαντλημένο,
€10.15 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία
Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Gruner, Hermann
||
Metz, Reinhold
Βούλγαρη, Μαργαρίτα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-331-327-4 ||
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
||
2002 ||
Χαρτόδετο ||
114 σελ.
Κυκλοφορεί,
€11.16 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*