Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Κωδικός BookPoint
1048057
Χώρα
Ελλάδα
Βούλγαρη, Μαργαρίτα
Εργογραφία
εγγραφές
Όλα
Μετάφραση
Έτος
Τίτλος
Ιδιότητα
Εκδοτικός Οίκος
Δέσιμο
2017
Τροφογνωσία & Διαιτητική
Μετάφραση
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Χαρτόδετο
2014
Επάγγελμα Μάγειρας - Επαγγελματική Μαγειρική
Μετάφραση
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Σκληρόδετο
2013
Επάγγελμα Σερβιτόρος - Εστιατορική Τέχνη
Μετάφραση
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Χαρτόδετο
2008
Επαγγελματική μαγειρική : Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Μετάφραση
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2008
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής : Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες
Μετάφραση
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2008
Επαγγελματική μαγειρική : Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Μετάφραση
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2005
Επάγγελμα μάγειρας : Κοπή κρέατος και ψαριού
Μετάφραση
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2004
Τροφογνωσία : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Μετάφραση
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2003
Επάγγελμα μάγειρας : Επαγγελματική μαγειρική
Μετάφραση
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2002
Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Μετάφραση
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2002
Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Μετάφραση
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
Έτος
Τίτλος
Εκδοτικός Οίκος
Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος
Τίτλος
Εκδοτικός Οίκος
Δέσιμο
2017
Τροφογνωσία & Διαιτητική
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Χαρτόδετο
2014
Επάγγελμα Μάγειρας - Επαγγελματική Μαγειρική
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Σκληρόδετο
2013
Επάγγελμα Σερβιτόρος - Εστιατορική Τέχνη
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Χαρτόδετο
2008
Επαγγελματική μαγειρική : Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2008
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής : Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2008
Επαγγελματική μαγειρική : Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2005
Επάγγελμα μάγειρας : Κοπή κρέατος και ψαριού
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2004
Τροφογνωσία : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2003
Επάγγελμα μάγειρας : Επαγγελματική μαγειρική
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2002
Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
2002
Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χαρτόδετο
Έτος
Τίτλος
Εκδοτικός Οίκος
Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος
Τίτλος
Εκδοτικός Οίκος
Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος
Τίτλος
Ιδιότητα
Εκδοτικός Οίκος
Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*